CRIF Zrt
CRIF
CRIF: vállalati döntéshozó modellek, szaktanácsadás, konzultációs és menedzsment megoldások, outsourcing, szoftver fejlesztés, globális üzleti információs rendszerek biztosítása a pénzintézetek, hitelintézetek, szolgáltatók és közhasznú társaságok számára az ügyfélkapcsolatok minden szintjén - stratégiai tervezéstől egészen az ügyfélportfolió megszerzéséig és menedzseléséig.
A CRIF lehetővé teszi mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások számára saját hiteltörténetük megtekintését, ami hasznos lehet egy esetleges új hitelkérelem benyújtásakor, vagy már meglévő hitelszerződések nyomonkövetésekor.
CRIF Zrt
Fókuszban

Belső osztályozási rendszerek

A Bázel II pénzügyi egyezménnyel összhangban, a CRIF belső osztályozási rendszereket biztosít, metodológiával és eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a bankok és a pénzintézetek számára, hogy optimalizálják az erőforrásaik elosztását és növeljék bevételeiket.
Hírek   Events Worldwide

2015. május 6. Hanoi, Vietnám
​A PBC (Vietnam Credit Information Joint Stock Company), amely főrészvényese és stratégiai partnere a CRIF, felvételt nyert a Vietnámi Bankszövetség tagjai körébe. A helyi Bankszövetség az április 20-ai rendezvénnyel ünnepelte az új tag felvételét továbbá megkötésre került az együttműködési szerződés a PBC-vel. Az új tag által biztosított szolgáltatások értékét igazolja vietnámi hitelpiac számára a tény, hogy a bankszövetségi tagok támogatják és pozitívan reagáltak e felvételre.
 
Arman, Jordánia és Bologna, Olaszország, ​2015. március 16.
CRIF a nemzetközi vállalat, amely hitelinformációs szolgáltatásokra, hitel és szoftver megoldásokra szakosodott a mai napon jelentette be, hogy megkapta a Bank of Jordan – Jordán Nemzeti Bank működési engedélyét és ezáltal létrehozza az ország első hitelinformációs rendszerét.
 

Events Worldwide